Keresőoptimalizálás napjainkban

Mindig változik a trend, mindig változik a divat. A lányok régen erős sminkkel jártak diszkóba, mostanság pedig a természetesség a trend. Ezzel próbálom azt szemléltetni, hogy mindig változik minden, még a SEO is. Anno 2010-ben ment az eszeveszett linkelés, linkkatalógus gyártás, ami most teljesen feleslegessé vált az újabbnál újabb algoritmusok miatt.

Most mindenképp fontos a minőségi egyedi tartalom, felhasználó barát weboldal, változatos linkek és a prémium linképítés.

Keresőoptimalizálás napjainkban

A linképítés az egyik főmotorja a keresőben betöltött pozíciónknak. Ezért nem szabad elhanyagolni ezt a pontot sem a keresőoptimalizálásunkból. A minőségi linkek mutatója a Moz mérője a Domain Authority. Minél magasabb DA értékű oldalról kapunk egy linket annál nagyobb úgymond erőt kapunk az interneten. Tehát egy 27-28DA értékű lapról jövő hivatkozás már lényegesebben nagyobb erejű, mint egy 8-10DA weboldalé.

Ne, feledjük, hogy az oldalunkon egyedi tartalom legyen, hisz a másolással csak duplikálunk, ami nem ér semmit sem az interneten. Tehát a munkánk gyümölcse a jobb pozíció lesz a Google keresőjében.

SEO linképítés

A prémium linképítés előnye, hogy a SEO szakértő olyan backlinkeket ad a weboldalunknak, ami erős és megbízható illetve nem von maga után büntetést a Google keresőjében.  Ezek a linkek azért jók, mert nem törlik egy idő után, mint egy apróhirdetést. Az egyedi szövegkörnyezet specifikusan megírt a weboldal és az adott kulcsszavak függvényében. Minden esetben a linkelt weboldal biztonsága az első szempont így a linkelés üteme mindenképp ezt veszik figyelembe. Domain kora, visszamutató linkek mennyisége, DA és PA, Trust Flow és Citation Flow értékékek tekintetében kezdjük el a munkát.

A prémium linkek nélkül már manapság nagyon nehéz az keresőoptimalizálás, de szerencsére van egy ilyen lehetőség.

SEO szakértő